Damträning

I år kommer damträning ha en kick-off, söndagen den 17 maj kl 15-17 uppföljt av en AP(After Practice) tillsammans. Sprid detta till alla damer så vi i år når ut till ännu fler. Som vanligt är det öppet hus så alla damer är välkomna.

Under sommaren med start den 24 maj så kommer det vara damträning på banorna mellan kl 10-11. Målet är att vi spelar t o m sista augusti om vädret tillåter.

Vilka kan vara med? Alla som gillar tennis, nybörjare som erfarna. Öppet för alla medlemmar. Är du inte är medlem så kostar det 50 kr per tillfälle eller 300 för hela säsongen.

Drop-In gäller så ingen föranmälan krävs men vi kommer i år att sätta upp en What’sUp gruppså vi kan ha koll även den vägen. Allt detta tar vi på uppstarten.

Syftet med träningen är att vi ska förbättra vårt spel utifrån vår nivå men också för att vi ska lära känna fler och kanske pröva på lite dubbelspel och kanske några också provar på Stegspel under säsongen.

Under säsongen kommer vi alla bli bättre på att hitta roliga övningar för att förbättra grundslagen, alla kan träna på sin nivå.

Alla är välkomna!

Pernilla 072-5608750