Damträning

I år kommer damträning ha en kick-off, lördagen den 1 juni kl 15-17 uppföljt av en AP(After Practice) tillsammans. Sprid detta till alla damer så vi i år når ut till ännu fler. Som vanligt är det öppet hus så alla damer är välkomna.

Under sommaren med start den 9  juni så kommer det vara damträning på banorna mellan kl 9-10 eller 16-17 (håll koll på totk.se). Målet är att vi spelar t o m sista augusti om vädret tillåter.

Vilka kan vara med? Alla som gillar tennis, nybörjare som erfarna. Öppet för alla medlemmar. Är du inte är medlem så kostar det 50 kr per tillfälle eller 200 för hela säsongen.

Drop-In gäller så ingen föranmälan krävs men för säkerhets skull ha som vana att alltid kolla totk.se innan du åker till banorna så det inte är inställt av någon anledning.

Syftet med träningen är att vi ska förbättra vårt spel utifrån vår nivå men också för att vi ska lära känna fler och kanske pröva på lite dubbelspel.

Under säsongen kommer vi alla bli bättre på att hitta roliga övningar för att förbättra grundslagen, alla kan träna på sin nivå.

Alla är välkomna!

Pernilla 072-5608750