Damträning

I år kommer damträning ha en kick-off, söndagen den 16 maj kl 15-17 uppföljt av en AP(After Practice) tillsammans. Sprid detta till alla damer så vi i år når ut till ännu fler. Som vanligt är det öppet hus så alla damer är välkomna.

Under sommaren med start den 23 maj så kommer det vara damträning på banorna mellan kl 9-10. Många ggr så fortsätter några med dubbel fram till kl 11. Målet är att vi spelar t o m sista augusti om vädret tillåter.

Vilka kan vara med? Alla som gillar tennis, nybörjare som erfarna. Öppet för alla medlemmar. Är inte är medlem så kostar det 50 kr per tillfälle eller 300 för hela säsongen. Förra året var vi väldigt många med så vi kan behöva begränsa antalet icke medlemmar.

Drop-In gäller så ingen föranmälan krävs men vi håller alla uppdaterade via vår WhatsApp grupp så säkra att du finns med i den.

Syftet med träningen är att vi ska förbättra vårt spel utifrån vår nivå men också för att vi ska lära känna fler och kanske pröva på lite dubbelspel och kanske några också provar på Stegspel under säsongen.

Damtennisen började nu för 6 år sen på söndagarna och då var vi 2-3 stycken idag är vi nästa alltid två fulla banor. Målet var att vi skulle hitta nya kompisar att spela tennis med och det har vi verkligen uppnått men nu sätter vi nya mål.

Alla är välkomna!
Pernilla 072-5608750