Välkomna på KM och grillkväll 22 juli!

Alla nuvarande och tidigare medlemmar i TÖTK: Ta med familjen på årets KM och grillkväll lördag den 22 juli vid tennisbanorna på Öbolandet!

Vi träffas vid banorna kl. 10.00 för skojdubbel. Vi räknar med att vi håller på till kl 13.00. De par som ska spela lottas på plats och vi informerar samtidigt om reglerna.

Senare på kvällen träffas vi igen kl. 18.00 nere vid banorna för en gemensam grillkväll och det årliga mästerskapet i kubb. Även här så delas lagen in på plats.

Alla tar med sig det dom önskar att grilla och dricka. Klubben ser till så att det finns grillar, ett långbord att sitta vid och tak över huvudet med värmelampor.

Förra året blev lyckat då vi var drygt 20 personer både på dagens tennisspel och på kvällens grill, mycket trevligt 😊 Vi hoppas naturligtvis på en minst lika stor uppslutning i år!

Alla nuvarande och tidigare medlemmar i klubben är välkomna! Sprid gärna detta till äldre medlemmar som har bidragit och gjort klubben till vad den är idag. Hör gärna med dom som ni känner till, ju fler vi blir desto trevligare blir det!

Hela familjen är välkommen både på dagen och kvällen!

Anmälan: Skicka ett mejl så snart som möjligt till jan-olof.eriksson@vattenfall.com och berätta att du vill vara med på skojdubbeln och/eller på grillkvällen