KM avgjordes med många skratt

I lördags så hade vi KM spel både på banan och utanför.

Under dagen så spelades det en dubbelturnering där två lag spelade mot varandra. Lag 1: Sanna, Maggie, Anki, Gustav H, Max, och Pernilla
Lag 2 var Janne, J-O, Gustav E, Erik E, Erik K och Patrik

Alla spelade med alla inom sitt lag och mötte några från de andra laget i varje match, alla spelade 5 matcher vardera.  Det var en uppskattad spelform som resulterade i att lag 2 vann ”knappt”.

Vi spelade också en singelklass som var ”något” färre deltagare Patrik, J-O, Pernilla, Erik K. samt en joker Gunnar som hoppade in då några av oss behövde vila en match. Vinnaren blev J-O som var den som dels spelade alla sina matcher och som vann mot Erik K i det som skulle kunna kallas finalen.

På kvällen blev vi fler som samlades vid banorna och grillade tillsammans samt avgjorde årets Kubb KM. Som vanligt var detta en tävling som bjöd på väldigt många skratt och familjefejder. I år så lyckades ett lag peta bort J-O och Anders B från tronen som regerande mästare. Stort grattis till Maja, Maggie, Patrik och Micke.

Vi bestämde att på grillningen i augusti då blir det Boule tävling.

För er som missade detta tillfälle att spela tennis under trevliga former missa inte nästa ”skojdubbel” 12 augusti eller varför inte bara vara med på kvällen på en knytisgrillning, anmäl dig här.